Kalėdiniame badmintono turnyre Prienuose iškovota gausa medalių

2018 m. gruodžio 14 dieną, buvo surengtas jau tradicinis Kalėdinis Prienų Revuonos pagrindinės mokyklos badmintono turnyras. Šį turnyrą organizavo Prienų Revuonos pagrindinė mokykla kartu su Prienų badmintono klubu. Šiame turnyre dalyvavo 52 moksleiviai nuo priešmokyklinės grupės iki dešimtos klasės mokinių. Turnyro dalyviai buvo iš Prienų Revuonos pagrindinės mokyklos, Pakuonio pagrindinės mokyklos, Balbieriškio pagrindinės mokyklos, Prienų Žiburio gimnazijos, Birštono gimnazijos, Ąžuolo progimnazijos ir Kauno Jėzuitų gimnazijos. Kiekvienam dalyviui buvo įteiktas turnyro sertifikatas, o nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti proginiais medaliais.

Pradedančiųjų grupėje varžėsi vyresni (5-10 klasių) moksleiviai, Merginų dvejeto grupėje 1-ąją vietą iškovojo 8 klasės mokinė Ieva Berkmonaitė su porininke iš Revuonos pagrindinės mokyklos, 2-ąją vietą 9 klasės mokinė Joana Gudauskaitė su porininke, o 3-ąją 9 klasės mokinė Gabija Žemaitytė ir 7 klasės mokinė Gabija Kasčionytė. Vaikinų dvejeto grupėje 1-ąją vietą iškovojo 9 klasės mokinys Bronius Karsokas kartu su 8 klasės mokiniu Mariumi Gudausku, o 3-ąją vietą iškovojo 10 klasės mokinys Vismantas Staseliūnas ir 6 klasės mokinys Erikas Žemaitis.

Pažengusiųjų merginų dvejeto grupėje 8 klasės mokinė Ieva Berkmonaitė su porininke iš Kauno Jėzuitų gimnazijos iškovojo 2-ąją vietą.