Europa ir aš

Rusėjo 24 dieną, penktadienį, mokykloje minėjome Europos kalbų dieną. Mokytojų padedami 1-10 klasių mokiniai paruošė spalvingą stendą. Stende galėjome matyti įvairiomis Europos kalbomis surašytus žodžius ir jų vertimus į lietuvių kalbą. Gražus ir informatyvus stendas sulaukė nemaža dėmesio.
Mokytoja Giedrė Gudauskienė paruošė įdomią ir informatyvią video ir audio medžiagą, kurią mokiniai ir mokytojai galėjo stebėti ir klausyti per televizoriaus ekraną, esantį pirmo aukšto foje. Per šeštą pamoką vyko protmūšis, kurį parengė ir vedė bibliotekininkė Laima Pyragienė. Pirmąją vietą užėmė dešimta klasė, antrąją – šešta ir septinta klasės, trečiąją – penkta, ketvirtąją – aštunta klasė. Visi mokiniai intensyviai dalyvavo ir stengėsi kuo greičiau ir taisyklingiau atsakyti į klausimus. Mokytojai stebėjo įdomią mokinių kovą dėl pirmos ir antros vietų.
Norisi padėkoti visiems mokiniams ir mokytojams: Laimai Pyragienei, Giedrei Gudauskienei, Raimondai Karalienei, Renatai Bingelienei, Kęstučiui Bunevičiui ir Larisai Braznauskienei. Taip pat dėkojame mūsų mokyklos kompiuterių specialistui Gražvydui Grigoniui, kuris paruošė visus mokyklos kompiuterius įvykusiam protmūšiui.
Renginio organizatoriai G. Gudauskienė ir K. Bunevičius