Rugsėjo 1-osios šventė

Greitai pralėkė karščiu alsuojanti vasara ir vėl džiugiai pasitinkame rugsėjį.

Švęsti rugsėjo pirmąją – mokslo metų pradžios šventę – Pakuonio mokyklos kieme susirinko mokiniai ir mokytojai, tėveliai ir administracija, gausus būrys garbingų svečių: Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, savivaldybės tarybos narė S. Vaicekauskaitė- Šalčė,  Prienų rajono švietimo ir sporto skyriaus vadėjas R. Zailskas, Pakuonio seniūnas A. Keturakis, bendruomenės pirminininkė G. Butkienė, klebonas R. Pilypaitis.

Pasidžiaugti tikrai yra kuo. Mokykla keičiasi ir modernėja. Mokyklos teritorijoje baigtas įrengti ir atidarytas sporto aikštynas, pabaigti asfaltavimo, aplinkos tvarkymo ir vamzdynų keitimo darbai. Džiugu ir tai, kad į pirmąją mokyklos klasę sugužėjo nemažas būrys linksmų pirmokų.

Svečiai palinkėjo visai Pakuonio bendruomenei išlikti tvirtiems, sveikiems, padedantiems vieni kitiems, siekiantiems užsibrėžtų tikslų ir dar geresnių rezultatų.

Renginį puikiai vedė dešimtokai Justina Navickaitė ir Santinas Pokštas.

    Pozityviai nusiteikusi mokyklos direktorė Audronė Vaicekauskienė naujų mokslo metų pradžios proga ir palinkėjo, kad mokiniai ir mokytojai galėtų pasinaudoti visais baigto tvarkyti sporto aikštyno privalumais ir teikiamomis galimybėmis. Mokyklos administracija, garbingi svečiai ir mokytojai tiki, kad aktyvūs, kupini energijos mokiniai ne tik pasieks geresnių mokslo ir sporto rezultatų, bet ir visokeriopai tobulės, kurs, sieks užsibrėžtų tikslų.