eTwinning mokyklos privalumai

eTwinning mokyklos privalumai

Balandžio 10 dieną vyko kasmetinis internetinis eTwinning mokyklų pasveikinimo renginys. 3 val. trukmės transliacijos metu buvo pasidžiaugta augančiu eTwinning mokykla kokybės ženkleliu apdovanotų mokyklų skaičiumi.

„eTwinning“ yra kvalifikacijos kėlimo tinklas, kuriame „eTwinning“ mokytojai tobulina savo kompetencijas ir veikia kaip pokyčių agentai palaikydami vieni kitus.

„eTwinning“ mokyklų tinklas, skirtas mokyklų vadovams ir mokytojams kurti mokyklas kaip mokymosi organizacijas, palaikančias sisteminius pokyčius, skatinančias kompiuterinį raštingumą, motyvuojančias būti aktyviais, tolerantiškais, bendraujančiais ir bendradarbiaujančiais.  

Mes, kaip „eTwinning“ mokykla turinti tarptautinį pripažinimą, šioje bendrijoje galime pristatyti savo mokyklą, mokytis kitų mokytojų ir mokyklų pavyzdžiu, naudotis profesinio tobulėjimo galimybėmis.

Sėkmingam Erasmus+ projekto „Synergies for Remigrant Children Inclusion“ 2020-2022 m. įgyvendinimui balandžio 7 d. nuotolinio partnerių susitikimo metu dalyvavome ir vebinare apie eTwinning platformos privalumus. Akcentuota, kad tai yra mokinių projektai, o aktyvi jų veikla lemia glaudų bendradarbiavimą ir sėkmę.

Anglų k. mokytoja metodininkė Giedrė Gudauskienė