Erasmus+ projektas KA2

Sugrįžusius iš nuotolinio mokymosi pradinių klasių mokinius pasitiko atnaujinti stendai. Pirmojo aukšto koridoriuje pakabinti mokinių darbai – informaciniai plakatai. Trečių-dešimtų klasių mokiniai rengė skaidres apie bendrame tarptautiniame projekte dalyvaujančių partnerių valstybes: surinkta medžiaga apie šalies nacionalinius simbolius, kalbą, lankytinus objektus, žymius žmones, galimus įsigyti suvenyrus ir kita. Kai kurie mokiniai aktyviai į skaidrių rengimą įtraukė ir savo šeimos narius: užsienyje gyvenančių giminaičių prašė atsiųsti fotografijų, vyresniųjų brolių ar sesių – padėti rengiant parengtis.

Klasėse mokiniai panaudodami skaidrių medžiagą parengė stendus. Pradinių klasių mokiniai pamokų metu tikslingai analizuoja šią kitų klasių pateiktą medžiagą ir toliau planingai įgyvendina projekte numatytas veiklas.

Geriau pažinę savo partnerių šalis kursime klausimynus ir balandžio mėnesį drauge žaisime Kahoot edukacinius žaidimus. Planuojami Zoom susitikimai bei pirmieji mokinių pasikalbėjimai.

Erasmus+ projekto KA2 koordinatorė mokykloje Giedrė Gudauskienė

Čekija

Estija

Ispanija

Turkija

Rumunija